Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

January 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Stiri Populare
(none)

IBM a inaugurat un centru de distributie servicii la Bucuresti

19-12-2007, 11:49

IBM a anuntat marti deschiderea centrului sau global de distributie servicii (Global Delivery Center – GDC) in Romania.

Compania mentioneaza ca centrul are peste 250 de angajati si ofera servicii de dezvoltare de aplicatii multilingve si servicii de mentenanta de aplicatii unor clienti precum BMW, Intermarket Bank, Panasonic si Agenţia Nationala de Cadastru.

“Inaugurarea in Bucuresti a Centrului Global de Distributie Servicii reprezinta o materializare a eforturilor permanente ale IBM in a aborda oportunitatile oferite de pietele emergente, cum este cea din Romania. Existenta unui rezervor de talente, competentele tehnice si politicile economice favorabile de afaceri califica Romania ca fiind un loc ideal pentru compania IBM in oferirea unui portofoliu larg de servicii clientilor globali si locali, sprijinindu-i astfel in obtinerea cresterii si eficientei economice”, a declarat directorul pentru Romania al IBM, Mihai Tudor.

Parte integrantă a retelei IBM de Distributie Globala, alcatuita din peste 80 de centre la nivel global, Centrul din Bucuresti se bazeaza pe experienta IBM in ceea ce priveste livrarea de servicii IT de calitate pentru dezvoltarea aplicatiilor de afaceri, mentenanta, testare si livrarea de solutii bazate pe aplicatii standard precum Websphere, SAP, Oracle.

Centrul ofera asistenta clientilor in mai multe limbi, inclusiv engleza, franceza, germana, italiana si spaniola.

“Investitia in Centrul Global de Distributie Servicii din Romania este o parte esentiala a strategiei IBM de a deveni o afacere integrata global”, a spus Michael Dietz, vicepresedinte Global Delivery Center Eastern Europe.

(Sursa: NewsIn)


Categorii: Business.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info