Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

November 2021
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Stiri Populare
(none)

Microsoft si Yahoo reincep discutiile

19-05-2008, 11:20

Microsoft a anuntat ca reevalueaza posibilitatea unui parteneriat cu Yahoo, dar nu si achizitia companiei.

Dansul Microsoft-Yahoo pare sa reinceapa. Dupa ce, la inceputul lunii, Microsoft anuntase ca a renuntat la intentia de a achizitiona Yahoo, datorita refuzului acestei companii de a acccepta oferta lansata in februarie, si dupa ce acest anunt a declansat furia unei parti a actionarilor si declansarea unor lupte interne in Yahoo pentru a incerca schimbarea conducerii, lucrurile par sa nu se fi terminat intre cele 2 companii.

Intr-un anunt facut public ieri, Microsoft a afirmat ca “va continua sa exploreze si sa urmareasca alternative pentru a-si imbunatati si extinde serviciile online si business-ul de advertising”. In acest contex, Microsoft spune ca ia in considerarea si “o tranzactie cu Yahoo, dar nu o achizitie a intregii companii Yahoo”.

Ce ascunde aceasta formulare e greu de ghicit. Cert este ca cele 2 companii sunt din nou in contact. lucru confirmat si printr-un anunt ulterior facut de Yahoo. Tranzactia mentionata s-ar putea sa fie doar un parteneriat intre cei 2 in ce priveste advertisingul online, Microsoft nefiind probabil foarte incantata de perspectiva unei colaborari Yahoo-Google, ce parea sa se profileze dupa respingerea achizitiei de catre Microsoft.

Lucrurule nu sunt deocamdata clare, orice fiind posibil. Dupa cum spune si comunicatul Microsoft, “nu exista nici o garantie ca din aceste discutii va si rezulta o tranzactie”.

(Sursa: Engadget, TechCrunch, Microsoft)


Categorii: Advertising, Business, Net.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info