Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

September 2021
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Stiri Populare
(none)

Sansa Take TV – un alt mod de a vedea video de pe PC pe televizor

22-10-2007, 23:22

Cum poti vedea filmele pe care le ai pe PC pe un televizor, mai simplu decat wireless? SanDisk crede ca Sansa Take TV este solutia.

sansa-take-tv-1.jpg

SanDisk a anuntat lansarea unui device asteptat cu interes, Sansa TakeTV USB, care ofera o modalitate noua si simpla de a viziona continutul video de pe PC pe televizor, fara a fi nevoie de conexiuni wireless complicate. Ceva foarte avansat? Nu tocmai.

Sansa Take TV este un stick USB cu memorie flash care se conecteaza la PC, de unde filmele se transfera pe acesta, dupa care este conectat la televizor prin intermediul unui fel de docking station cu iesire audio-video pentru vizionare.

Device-ul suporta o varietate de formate video, incluzand DivX, XVID si MPEG-4 si ofera o rezolutie de pana la 720 x 576, la o rata de pana la 7 Mbps. Take TV este disponibil in 2 capacitati, de 4 GB si 8 GB, suficient pentru 5, respectiv 10 ore de video (capacitate calculata pentru video MPEG-4 1,5 Mbps la rezolutie 720 x 480, combinat cu audio 128 Kbps).

“Sansa Take TV este cea mai directa si usor de folosit solutie de a viziona content-ul video personal sau alte show-uri downloadate pe PC  in confortul oferit de sufrageria proprie,” a afirmat Daniel Schreiber, manager general al diviziei audio/video de la SanDisk. “Fara configurari complicate de retea wireless, fara fire intinse prin camera si fara proceduri complicate de a arde DVD-uri.”

Sansa Take TV este deja disponibil in Statele Unite la pretul de 50 $, respectiv 100 $, urmand a fi lansat in curand si in Europa.

Pe langa device-ul propriu-zis, SanDisk a lansat si un serviciu online de download de video, Fanfare, care va oferi filme si show-uri de televiziune de la diferiti provideri de content, atat contra cost, cat si gratis. Content-ul este in format proprietar, cu DRM. Serviciul este acum lansat in versiune beta, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc in 2008. Nu este clar daca Fanfare va fi disponibil si in afara Statelor Unite.

(Sursa: Tech.co.uk, Engadget)


Categorii: Audio/Video.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info