Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

June 2020
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Stiri Populare
(none)

Sony vrea sa imite Wii cu PS3 ?

04-06-2008, 09:53

Conform unor zvonuri aparute online, Sony pregateste un controller senzitiv la miscare pentru PS3, dupa modelul celui de la Wii.

Conform informatiilor aparute pe blogul Playstation Lifestyle, Sony ar fi testat un astfel de controller cu un grup de utilizatori de tip focus group, pe care de obicei se testeaza produsele noi pentru a determina viabilitatea lor comerciala.

Controllerul se pare ca este unul care raspunde foarte bine la miscari si are o mare acuratete, si a fost testat cu o varietate de jocuri sportive, tenis, scrima, badminton si paintball, dupa modelul deja consacrat de Wii si jocurile sale Wii Sports.

Desi Sony nu a facut vreun comentariu pe acest subiect, si in ciuda faptului ca informatia nu se confirma deocamdata din surse industriale, cum a fost cazul cu controllerul DualShock 3, despre care se stia cu mult inainte ca Sony sa il confirme, analistii apreciaza ca lansarea unui astfel de controller de catre Sony ar avea foarte mult sens si ar putea fi un succes pentru PS3.

Combinatia dintre un controller sensibil la miscare si performanta PS3, plus capabilitatile sale de afisare de video HD, ar putea deveni irezistibila pentru amatorii de jocuri de toate categoriile.

(Sursa: Engadget, TechRadar)


Categorii: Console.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info