Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

September 2022
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri Populare
(none)

Sony Ericsson lanseaza 3 noi telefoane mobile

08-11-2007, 08:49

Sony Ericsson a anuntat 3 noi modele de telefoane mobile, 2 din seria Walkman, W380i si W890i, plus unul din seria K, K660i.

se-w8901.jpgNeinfluentata deocamdata de febra telefoanelor care imita iPhone-ul, compania Sony Ericsson continua lansarea de modele din seria celor care i-au adus succes in ultimii aproximativ 2 ani, in special cele din seria Walkman, de telefoane media player.

W890 este un telefon stil candybar, cu conectivitate 3,5G HSDPA, un ecran de 2″ si rezolutie 240 x 320, incluzand o camera digitala de 3,2 Mpixeli (fara flash si fara autofocus) si avand memorie expandabila prin carduri Memory Stick Micro, un card de 2 GB venind automat cu telefonul.

se-w380i1.jpgToate acestea sunt incluse intr-un device de doar 9,9 mm grosime si cantarind doar 78 grame, probabil unul dintre mai usoare telefoane 3G de pe piata. Ca functionalitati media, W890 include ultima versiune de Walkman Player, 3.0, care permite accesul la player cu un singur click si permite o navigare facila prin colectia personala de muzica. Pe langa organizarea melodiilor dupa album, artist, sau vizual, dupa coperta albumului (folosind functionalitatea Album Art), muzica poate fi selectata si in functie de dispozitie, folosind SensMe, introdus la W910.

W380 este un telefon tip clamshell, care nu are 3G, dar care incearca sa compenseze prin alte functionalitati. Una dintre cele mai curioase este cea de control al telefonului prin gesturi de mana la distanta de acesta. Spre exemplu, o simpla trecere cu mana pe deasupra telefonului (deasupra camerei digitale) poate trece un apel primit pe silent sau poate opri alarma care suna.se-k660.jpg

Telefonul include, ca si W890 de altfel, functionalitatea TrackID, care permite recunoasterea unei melodii (auzite la radioul inclus sau din alte surse externe) pe baza unui fragment audio. Ambele modele Walkman sunt compatibile cu magazinul de muzica digitala, anuntat de Sony Ericsson odata cu aceste telefoane, si care va face parte din suita sa de aplicatii pentru mobile, disponibile prin serviciul PlayNow.

In fine, ultimul model proaspat anuntat este K660i, cu conectivitate 3G si HSDPA, camera de 2 Mpixeli si care este optimizat pentru navigarea pe web. Telefonul include o serie de taste de shortcut care simplifica browsingul, spre exemplu cea de zoom in pagina sau tastele care permit intoarcerea la Home Page sau introducerea unei noi adrese web.

K660i ofera un mod de navigare landscape si include aplicatia Google Maps for Mobile, care ofera harti pentru orientarea utilizatorului in functie de locatia introdusa de acesta si de destinatia cautata.

Toate telefoanele vor fi disponibile din primul trimestru al anului viitor.

(Sursa: Sony Ericsson, Engadget, Mobile Gazette)


Categorii: Mobile.

1 Comentariu

  1. Noi telefoane de la Sony Ericsson - Bancheru’s blog |

    […] incluse in W760 sunt 2 boxe stereo, radio FM, camera de 3,2 Mpixeli, plus aplicatii devenite standard la telefoanele Walkman, SensMe, de grupare a muzicii in functie de dispozitie (mood) si TrackId, de recunoastere a unei […]

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info