Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

June 2021
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Stiri Populare
(none)

In curand, cardul de memorie cu Wi-Fi

22-10-2007, 10:32

Compania Eye-Fi a primit recent aprobarea din partea FCC pentru a comercializa cardul SD de memorie flash cu Wi-Fi integrat.

eye_fi_sd_card1.jpgAutoritatea americana de reglementare a comunicatiilor, FCC, a aprobat cardul SD de memorie flash cu Wi-Fi al companiei Eye-Fi, care fusese anuntat inca din urma cu cateva luni.

Acesta va permite utilizatorilor de camere digitale sa-si uploadeze fotografiile wireless pe PC de pe orice camera digitala fara capabilitati Wi-Fi, dar care suporta acest tip de carduri.

Faptul ca noul tip de card a fost aprobat de FCC inseamna ca Eye-Fi este pe cale de a-l comercializa. Din cate se pare, este vorba deocamdata de un card cu o capacitate de 2 GB, care suporta standardele Wi-Fi 802.11 b/g.

Conform manualului depus la FCC, cardul va necesita in prealabil instalarea pe un PC prin intermediul unui adaptor special SD-USB, furnizat odata cu cardul. Dupa aceasta instalare, cardul poate fi inserat intr-o camera digitala, de unde utilizatorii pot transfera fotografiile direct pe PC-ul respectiv, fara a conecta camera la acesta printr-un cablu si fara a scoate cardul din camera.

Device-ul va functiona cu sisteme Windows si Mac OS. Deocamdata nu se cunosc pretul si nici data lansarii oficiale.

(Sursa: TG Daily)


Categorii: Foto, Media, Tehnologie.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info