Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

September 2020
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Stiri Populare
(none)

Adobe si Yahoo vor include reclame in PDF-uri

02-12-2007, 22:17

Yahoo si Adobe au anuntat un parteneriat care va permite includerea de reclame contextuale in documentele PDF postate online sau distribuite prin e-mail.

Pana acum, publisherii au putut include doar reclame statice in documentele PDF. Sistemul dezvoltat de Yahoo si Adobe va permite ca documentele sa includa reclame relevante contextual, trimise in mod dinamic la fiecare vizualizare a documentelor respective.

Initiativa, numita “Ads for Adobe PDF Powered by Yahoo”, va fi deocamdata in versiune beta si va oferi publisherilor un nou canal de publicitate si o modalitate de a beneficia de pe urma contentului gratuit disponibil online in acest format.

Programul este gratuit pentru publisheri care, pentru a beneficia de acesta, trebuie sa-si uploadeze documentele in cauza pe portalul dedicat Yahoo/Adobe. Acestea vor fi modificate sa includa in mod dinamic reclame contextuale, dupa care vor fi trimise inapoi catre proprietarii acestora pentru a fi postate online.

Reclamele fac parte exclusiv din reteaua Yahoo, sunt de tip text si vor fi afisate nu direct in documente, pentru a nu interfera cu continutul acestora, ci intr-un panel adiacent. Atunci cand un utilizator face clik pe acestea, va fi deschisa o fereastra separata de browser cu pagina advertiserului respectiv. Pe viitor, Yahoo va include si reclame in alte formate decat text. Deocamdata programul este disponibil doar publisherilor din Statele Unite si doar pentru site-urile in limba engleza.

(Sursa: Slashdot, Daily Tech)


Categorii: Advertising, Net.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info