Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Stiri Populare
(none)

Atacuri teroriste in Second Life

27-02-2007, 20:56

Second Life are parte de atacuri teroriste virtuale din partea Armatei pentru Eliberarea Second Life (Second Life Liberation Army – SLLA).

SLLA “militeaza” pentru eliberarea Second Life de sub tutela companiei care a creat si gestioneaza Second Life, Linden Lab, si inlocuirea acesteia cu o democratie reprezentand cei aproximativ 4 milioane de rezidenti virtuali. Democratia ar urma sa fie transpusa in lumea reala printr-o oferta publica de actiuni Linden Lab, care ar urma sa fie cumparate de catre fiecare din utilizatorii Second Life.

Campania SLLA a constat in bombe virtuale “explodate” in fata unor magazine virtuale din Second Life. Bombele apar ca niste nori albi care acopera parti din ecran si “lovesc” avatarurile aflate in preajma. Spre deosebire de lumea reala, pagubele au doar efecte temporare.

Linden Lab nu a luat deocamdata in serios aceste “atacuri” care sunt vazute ca distractie. Daca insa rezidentii Second Life s-ar simti hartuiti de astfel de evenimente si ar reclama aceste situatii, Linden Lab is rezerva dreptul de a sanctiona utlizatorii responsabili.

(Sursa: comon.dk, Yahoo!News)


Categorii: Fun, Net.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info