Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

January 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Stiri Populare
(none)

Google introduce reclamele interactive Gadget Ads

20-09-2007, 12:01

Google a anuntat introducerea unor noi tipuri de reclame multimedia interactive, menite sa atraga utilizatorii, oferindu-le acestora ceva folositor sau distractiv.

nissangadgetad.jpgReclamele pot fi probabil unele dintre cele mai suparatoare lucruri prezente pe un site din punctul de vedere al utilizatorilor. Cum ar fi insa acestea percepute daca ar oferi ceva util celor care acceseaza o pagina web?
Google testeaza un nou format de reclame, Google Gadget Ads, care incearca sa atraga utilizatorul cu altceva, dincolo de mesajul publicitar. Ele permit incorporarea de feed-uri real-time, imagini si video si pot fi create cu Flash sau HTML sau o combinatie de amandoua.

Gadget Ads ofera utilizatorilor informatie interactiva, dar fara a-i duce pe acestia intr-un alt site decat cel in care gadget-ul este plasat. Google a publicat si cateva exemple de astfel de reclame, printre care unul la Nissan ce permite utilizatorilor sa-si introduca codul postal (in Statele Unite) si sa obtina informatii despre traficul din zona respectiva. Un altul este o reclama la Intel, ce include un mic joc.

Gagdet-urile pot fi schimbate intre utilizatori si pot fi integrate in site-uri sau bloguri, inclusiv in paginile personalizate iGoogle.

Google Gadget Ads vor face parte din sistemul de advertising al companiei, concurand cu reclamele de tip text, imagine sau video pentru o plasare in reteaua de site-uri partenere. Ele suporta atat cost-per-click cat si cost-per-impression ca modele de pret, oferind o varietate de optiuni, contextuale, geografice sau demografice, astfel incat sa fie relevante pentru audienta target.

Noul tip de reclame a fost testat cu un numar limitat de advertiseri, cu rezultate foarte bune pentru acestia, si va fi acum extins la un numar mai mare de advertiseri.

(Sursa: Daily Tech, Google)


Categorii: Advertising, Net.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info