Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

January 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Stiri Populare
(none)

Yahoo introduce IM in browser

03-05-2007, 11:37

Yahoo a lansat o noua versiune de Yahoo Messenger integrat in browser.

Messenger-ul pentru browsere este bazat pe Flash 9 si este compatibil cu toate browserele importante, de la IE la Firefox, Safari si Opera. Versiunea web include functionalitatile de baza, si permite includerea de avataruri si emoticoane. Functionalitatea de VoIP urmeaza sa fie adaugata ulterior. Printre functionalitatile specifice pentru aceasta varianta, este posibilitatea includerii de mai multe conversatii intr-o aceeasi fereastra de browser.

Yahoo intra astfel “in rand cu lumea” in ceea ce priveste integrarea de IM in browsere, permitand accesul utilizatorilor la servicii de IM fara a avea nevoie de a downloada software local.

Interesul utilizatorilor fata de acest tip de acces a devenit clar odata cu popularitatea serviciului oferit de Meboo.com, care serveste drept interfata in browser pentru principalele servicii de messaging. Google a integrat GoogleTalk in Gmail de mai mult de un an. Microsoft a lansat de asemenea propriul messenger web pentru MSN.

Yahoo Web Messenger este disponibil la webmessenger.yahoo.com.

Yahoo Messenger este al doilea IM in lume ca popularitate, cu 88,5 milioane de utilizatori, dupa MSN/Windows Live Messenger.

yahoowebmess560.png

(Sursa: Yahoo!News, ZDNet)


Categorii: Net.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info