Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

September 2021
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Stiri Populare
(none)

Fa cunostinta cu Spore

19-06-2008, 12:37

Ca o avanpremiera la unul din cele mai asteptate jocuri ale anului, Spore, utilizatorii pot acum realiza creaturi pentru Spore cu Creature Creator.

creature-creator-addlimbs1.jpgSpore este un joc asteptat cu mare interes la inceputul lunii septembrie a acestui an, fiind realizat de Will Wright, creierul din spatele seriilor de jocuri SimCity si The Sims. Spore promite sa fie jocul suprem de tip simulare, permitand utilizatorilor sa supervizeze evolutia unor creaturi, luate de la stadiul unicelular si transformate in forme de viata inteligente.

Creaturile vor putea fi de asemenea realizate dupa bunul plac al utilizatorilor si acest lucru este ceea ce Creator Creator ofera ca o avanpremiera a jocului: posibilitatea de a concepe o astfel de creatura, care va putea apoi popula universul Spore.

In Creature Creator, o creatura incepe prin a fi o forma albastruie nedefinita ce poate fi modelata dupa dorinta intr-un corp de orice aspect si dimensiuni, dupa care i se adauga partile corpului dintr-o biblioteca predefinita, de la nas/bot, gura, urechi, ochi, brate, picioare, pana la aripi, coarne sau cozi ciudate, iar la sfarsit creatura poate capata orice culoare sau combinatie de culori dorita.

Dupa ce este creata, aratarea poate fi botezata si salvata in Sporopedia, galeria de creaturi ce vor popula jocul Spore, care va avea o puternica componenta online. Mai tarziu, in joc, utilizatorii vor putea defini mediul in care va evolua creatura proprie, in stilul cunoscut din celelalte jocuri ale lui Wright, cu teraformare de teren, construire de orase si pana la popularea universului. Strategia abordata, spre exemplu, razboinica sau pacifista, va determina tipul de lume care va evolua in joc, iar aceste lumi virtuale create de diferiti jucatori se vor putea apoi intalni online.

Creature Creator permite si fotografierea creaturii realizate si filmarea acesteia in actiune, cu posibilitatea de a posta clipul rezultat pe YouTube.

Versiunea de trial a tool-ului Creature Creator poate fi acum downloadata gratuit de pe site-ul Spore, versiunea completa putand fi obtinuta contra cost.

(Sursa: Popsci.com)


Categorii: Jocuri.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info