Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

January 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Stiri Populare
(none)

Telefonia mobila gratuita, contra reclame, lansata in Marea Britanie

24-09-2007, 19:47

Dupa mai multe luni de amanare, a fost lansat in Marea Britanie primul operator de telefonie mobila care promite telefonie gratuita in schimbul primirii de reclame pe telefonul mobil.

blyk-logo.jpgDupa cum se stie, Blyk este un operator mobil virtual (MVNO – Mobile Virtual Network Operator) care intentioneaza sa ofere apeluri mobile si SMS-uri gratuite contra reclame pe telefonul mobil. Serviciile sale au fost lansate astazi in Marea Britanie, ocazie cu care au fost clarificate conditiile de folosire ale acestora.

Blyk se adreseaza exclusiv tinerilor intre 16 si 24 ani, care pot deveni abonati doar pe baza de invitatie. Serviciul ofera deocamdata un pachet de 43 minute si 217 SMS-uri gratuite pe luna, in schimbul acceptarii primirii a pana la 6 mesaje MMS cu reclame pe zi, la care abonatii trebuie sa si raspunda.

Reclamele incearca sa targeteze audienta intr-un mod cat mai precis, pe baza unor profile completate de abonati la subscriere si a unor sondaje periodice trimise prin mesaje catre telefoanele mobile. Blyk afirma ca sistemul sau este construit pentru a fi relevant pentru abonati, reclamele potrivindu-se cu interesele acestora intr-o proportie de 90%, restul de 10% fiind lucruri noi.

Blyk a construit in ultimele luni o retea de advertiseri interesati de acest segment de piata, avand la ora actuala peste 45 de brand-uri in portofoliu, carora le sunt oferite o gama larga de posibilitati de tracking si masurare a impactului reclamelor asupra consumatorilor. Serviciul a fost intr-o perioada limitata de teste, Blyk afirmand ca atat advertiserii, cat si clientii au raportat o rata inalta de satisfactie.

Blykl vrea sa devina un serviciu pan-european, urmand sa fie lansat in perioada urmatoare si in restul continentului.

(Semnalata de: Catalin)

(Sursa: cellular-news)


Categorii: Advertising, Telecom.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info