Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

August 2022
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Stiri Populare
(none)

Geamanul electronic

04-04-2007, 07:48

Daca te-ai plictisit sa fii prezent online sau esti obosit, poti sa folosesti de-acum un geaman digital, care sa iti ia locul.

O companie australiana a lansat MyCyberTwin, un software ce permite crearea si customizarea unei personalitati virtuale care poate face chat cu altii cand utilizatorul este offline.

Fondatorul companiei RelevanceNow, care a creat MyCyberTwin, afirma ca “robotul” poate fi folosit pe blog-uri, site-uri de social networking sau cele de dating. Software-ul este descris ca o extensie a personalitatii utilizatorului.

Acesta poate alege o personalitate de baza, la care se adauga partea customizabila. Aceasta este realizata dand raspunsuri la o serie de intrebari psihologice, care maresc complexitatea robotului.

RelevanceNow a creat tool-uri ce incearca sa clasifice pe baza acestor raspunsuri lucruri precum atitudini, valori, lucruri care ii plac sau nu ii plac utilizatorului. Cu cate este introdusa mai multa informatie, cu atat personalitatea virtuala devine mai complexa.

Software-ul permite de asemenea inregistrarea de intrebari care pot fi puse altora sau de raspunsuri pentru intrebari comune. Conversatiile sunt logate, utilizatorul putand apoi revizui continutul acestora.

Robotul poate fi folosit pentru servicii de tip FAQ pentru bloguri sau companii, ce pot comunica cu clientii proprii fara a necesita prezenta personalului uman.

(Sursa: CNET)


Categorii: Net, Roboti.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info