Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

June 2022
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Stiri Populare
(none)

Microsoft anunta Windows Mobile 6.1

02-04-2008, 12:48

Microsoft a anuntat o noua versiune a sistemului sau de operare pentru smartphone-uri.

Microsoft a prezentat la CTIA 2008 Windows Mobile 6.1, o versiune imbunatatita a sistemului sau de operare pentru smartphone-uri si alte device-uri mobile, care reprezinta un prim pas catre Windows Mobile 7.

Versiunea 6.1 nu vine cu imbunatatiri radicale, acestea tinand de o organizare mai buna a informatiilor si a accesului la functionalitati, simplificare a procesului de configurare a clientului de mail si a retelei wireless sau un management mai bun al mesajelor. De notat si suportul pentru thread-uri de SMS-uri.

Microsoft a anuntat totodata si o noua versiune a browserului Internet Explorer Mobile, care, conform Microsoft, ofera o experienta de navigare pe internet similara cu cea de desktop. Compatibil cu tehnologii precum H.264, Adobe Flash (licenta obtinuta recent) si Silverlight, noul browser va permite vizualizarea completa a paginilor web cu content grafic si multimedia, Microsoft sperand ca acesta va oferi o experienta de navigare pe internet similara cu cea de la iPhone.

Windows Mobile 6.1 se pare ca va fi disponibil din trimestrul al doilea sub forma de upgrade pentru principalele device-uri aflate pe piata, Microsoft anuntand si o lista de operatori, in special din Statele Unite, care vor include suport pentru acest upgrade.

Internet Explorer Mobile va fi disponibil pentru producatorii de telefoane din trimestrul 3, Microsoft afirmand ca primele device-uri ce contin noul browser vor apare pe piata spre sfarsitul anului.

(Sursa: Engadget, Microsoft)


Categorii: Mobile, OS.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info