Blitz – Stiri zilnice din IT, IT&C: tehnologie, internet, telecom, gadgets, jocuri
Stiri IT                    
Articole Comentarii Newsletter Contact Despre Blitz
Ultimele Stiri
Arhiva

July 2022
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri Populare
(none)

Vista – work in progress

21-04-2008, 20:05

Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, a calificat Vista drept “work in progress”.

In ceea ce ar putea fi una dintre cele mai interesante afirmatii ale momentului, Steve Ballmer a afirmat ca ultimul sistem de operare de la Microsoft este “work in progress”, ceva la care inca se mai lucreaza.

Afirmatia, facuta la o conferinta din Seattle cu asa-numitii Most Valuable Professionals (MVP), expertii tehnici ai companiei americane, aproximativ 1800 la numar, poate fi interpretata atat in modul banal, ca fiind ceva care se afla in continua dezvoltare, lucru valabil pentru orice produs nou, dar si ca o recunoastere a faptului ca Vista a iesit pe piata inainte de a fi pregatit, lucru de care se plange majoritatea utilizatorilor, dar si expertii si producatorii de PC-uri de mai bine de un an.

Ballmer a dat de inteles si faptul ca, din acest motiv, Microsoft ar putea extinde valabilitatea Windows XP dincolo de limita auto-impusa pentru acest an, daca piata o va cere. Dupa cum se stie, Microsoft va stopa comercializarea licentelor Windows XP din 30 iunie, cu exceptia celor pentru laptopurile low-cost.

“Avem clienti care folosescVista. Si avem clienti care aleg sa ramana la Windows XP. Si atat timp cat aceste optuni vor ramane la fel de importante, vom fi sensibili [la nevoile clientilor] si vom asculta [de acestia]”, a spus Ballmer, fara a spune direct ca Windows XP va fi extins, dar lasand sa se inteleaga ca aceasta optiune, ceruta de utilizatori, exista si este luata in considerare de catre compania americana.

(Sursa: Seattle Intelligence)


Categorii: OS.

Scrie un comentariu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi publicat)

XHTML: Puteti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ziare.ro InfoPortal.ro Stiinta.info